Moto Racer 3

Motoracer-serien klarte å bli populær blant arcade-racere fordi den ikke tok seg selv så seriøst. Den nyeste utgaven av spillet er mer ambisøs enn forgjengerne, men lever ikke helt opp til forventningene.

Publisert
Sist oppdatert

De to første Moto Racer-spillene kombinerte to motorsykkel-sjangere: motocross, med vekt på spektakulære tricks og eksotiske baner, samt racing, som kan kalles motorsykkelsportens svar på Formel 1. Motorsykkelentusiastene fikk en pakkeløsning som tok de mest spennende bitene av sporten og nedprioriterte realisme. Det tredje spillet i serien fortsetter i samme banen, men inkluderer en god del nyheter.

Flere moduser

Som før har Moto Racer 3 en racing-del, med raske og kraftige sykler og definerte baner. Motocross-delen er også på plass, med både innendørs- og utendørsbaner. Spillet har imidlertid også hele tre nye måter å spille på: Freestyle, som fokuserer kun på tricks, Trial, hvor du må balansere deg gjennom en bane med ramper, og Traffic, der du kun har én motstander å hanskes med, men må samtidig snike deg gjennom tett rush-trafikk i Paris’ gater.

Disse varierte og originale modusene er Moto Racers største styrke. De forlenger spillets levetid betydelig, og er rett og slett moro. Mest gøy hadde vi det med Freestyle-delen, da det er ganske mange tricks du kan prøve deg på, og det ser riktig så spektakulært ut. Like morsomt er det å se det hele i replay-modus, med rå kameravinkler og TV-presentasjon. Traffic-delen er også svært underholdende, selv om det ikke er enkelt å suse gjennom de trafikerte gatene, med biler som stadig vekk skifter fil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer