Motoracer II: Super fartsfølelse på to hjul

Blant spillene som virkelig vil gi deg den gode fartsfølelsen, er MotoRacer II. Spillet har både banesykler og offroad med rikelige muligheter for egne tilpasninger. Vi har prøvekjørt, og her er erfaringene våre.

Slik kan det se ut når du farer mot en tunnelmunning i 230 km/t.
Slik kan det se ut når du farer mot en tunnelmunning i 230 km/t. Vis mer
Publisert

Motoracer II er et typisk "arkade-spill". Med det mener vi at realismen er ofret til fordel for underholdningsverdien, og spillet ligner derfor mye mer på det du vil finne i en spillehall enn det du vil finne på landeveien. Du har riktignok muligheten til å velge "Simulation" i stedet for "Arcade", men særlig realistisk er det ikke.

Men du verden for en underholdningsverdi! Dette er virkelig et spill som kan føre til at barn i alle aldre blir sittende litt for lenge med et klamt grep om joystikka.

Best på racerbanen

Det som løfter dette spillet er kjøring på bane. Fartsfølelsen er kjempefin, og grafikken er god. Enkelte litt rufsete detaljer i de aller mest avanserte detaljene trekker ikke ned helhetsinntrykket i nevneverdig grad.

Spillet har også støtte for force-feedback, men vi synes egentlig ikke dette ga stor uttelling i dette spillet. Det har også med spilltypen å gjøre. Flyr du et fly fra andre verdenskrig, er det virkelig virkningsfullt når stikka vibrerer når du skyter med kanonen, men krasjer du mot en annen spiller i MotoRacer II, blir det liksom ikke den helt store futten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.