Motorola Xoom 2/Xoom 2 Media Edition

De nye Xoom-modellene er ett skritt fram, to tilbake og ett til siden.

I PARKEN: Bør du ta med deg Motorola Xoom 2 (bak) og Motorola Xoom 2 Media Edition i parken i sommer? Nei. Det synes vi ikke du bør.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
I PARKEN: Bør du ta med deg Motorola Xoom 2 (bak) og Motorola Xoom 2 Media Edition i parken i sommer? Nei. Det synes vi ikke du bør. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nå over ett år siden DinSide testet det første nettbrettet med Android 3.0 "Honeycomb": Amerikaneren Motorola Xoom. Vi satt igjen med følelsen av at dette kunne bli skikkelig bra, bare Google og brettmakerne tok seg litt sammen og gjorde følelsen enda bedre.

Senere bestemte Motorola seg for å satse i Norge igjen, og dermed ble brettet sluppet også her til lands. Og nå kommer nettbrettets etterfølger: Motorola Xoom 2 og den mindre utgaven Motorola Xoom 2 Media Edition. Brettene ble sluppet i USA ved juletider, men ting tar tydeligvis tid for Motorola, som ikke lanserer det i Norge før nå, snart et halvt år etter.

Innholdsfortegnelse:DesignOperativsystemYtelseMediaKonklusjonSiden den gang har mye skjedd. Android har for eksempel fått enda en ny versjon, 4.0 "Ice Cream Sandwich", som faktisk gjør Android-nettbrett merkbart bedre. Og vi har for første gang gitt en sekser til et Android-brett: Asus Transformer Prime. Dessuten har Apple kommet med en ny versjon av nettbrett-kongen iPad.

Motorola har med andre ord et alvorlig problem, da utviklingen på mobile enheter går lynraskt om dagen. Med mindre Xoom 2 var grensesprengende bra da det kom, selvfølgelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer