Motorola Xoom

Android 3.0 er den kranglete ungdommen man aldri klarer å bli sinna på.

HELT NYTT: Alt i Android 3.0 har fått en overhaling. Her ser du en av hjemskjermene, med multitaskingen åpnet. Ryddig, pent og enkelt.  Foto: Per Ervland
HELT NYTT: Alt i Android 3.0 har fått en overhaling. Her ser du en av hjemskjermene, med multitaskingen åpnet. Ryddig, pent og enkelt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg hater "IPAD-KILLER"-overskrifter.

Først og fremst fordi modellene som da testes ofte kjører utdaterte Android-versjoner, som aldri var ment for nettbrett. Og dermed ligger slakterkniven aldri langt unna.

Dette endret seg da Google endelig dro sløret av Android 3.0; "Honeycomb". Vi fikk et paradigmeskifte. Endelig kunne man begynne å snakke om skikkelige "IPAD-KILLERE", om det på død og liv er så viktig å ta livet av surfefjøla til Apple.

Motorola Xoom er det første brettet med Googles nyeste grønne maskott under plasten. Men det er langt fra det siste. I løpet av året kommer det utallige modeller, også til Norge, som alle vil kjøre Honeycomb.

Her er noen av brettene som skal konkurrere i sommer

Som første, norske medium skal vi dykke ned i systemet, for å finne ut om fremtiden virkelig tilhører Android.

Skikkelig kraftplugg

Som bildene våre vil vise deg: Xoom er en av de peneste amerikanerne vi har møtt på lenge.

Forsiden er sort og blank, som seg hør og bør i dagens motebilde. Her finner vi blant annet kamera for videoprat (eller sminking om du måtte ønske) og en indikatorlampe som lyser om du for eksempel har mottatt en epost.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer