MouseExtender

Bruker du egentlig den midterste musknappen til noe fornuftig?

MouseExtender
Publisert
Sist oppdatert

De fleste mus som selges i dag har en høyre og venstre musknapp, samt et skrollehjul i midten. Muligens visste du ikke en gang at hjulet har en knapp under seg, og trykker du det ned i dette vinduet vil du etter all sannsynlighet kunne dra musa opp og ned for å skrolle, så fremt du ikke har tuklet med innstillingene til hva denne knappen gjør.

Dog er det ikke mange programmer som utnytter den midterste musknappen, så hvis du ikke har for vane å bruke den noe særlig, kan dagens programtips være smart.

MouseExtender er en såkalt application launcher ("programstarter") for Windows som gir deg rask tilgang til programmene dine dersom du bruker den midterste musknappen. Du kan også legge til enkelte programmer i unntakslisten dersom du har enkelte programmer der du faktisk bruker knappen til noe annet.

Tastaturet du neppe får lov til å ha i stua

Når du har startet programmet (som for øvrig ikke krever noen installasjon), trykker du på midterste musknapp for å få opp en liten meny med ikonene til programmene du har valgt ut. Menyen kan også peke til utvalgte mapper på harddisken din:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer