Movies2Go - videokvern for mediespillere

Det er ikke alltid like greit å utnytte små mediespillere, Magix har laget et hjelpemiddel som gir nye muligheter. Vi tester.

Publisert
Sist oppdatert

Små mediespillere som også viser video har blitt allemannseie. Særlig etter at iPod også kom med støtte for video. Men det finnes en rekke andre spillere med varierende skjermstørrelse og støtte for varierende antall filformater.

Vi har hatt en Archos Gemini siden den kom på markedet høsten 2004, dette var en av de første mediespillerne med støtte for video som var brukbar og hadde et feature-sett som passet oss glimrende.

Etter som tiden har gått har det vist seg at video-biten ikke er det som blir mest brukt, det er som MP3-spiller den brukes 95% av tiden. Årsaken til dette er tosidig. Det ene er at det er litt slitsomt å sitte og holde på en liten spiller når man sitter på buss, tog eller andre transportmidler. Skjermstørrelsen er egentlig ikke noe problem, det er bare snakk om hvor nær man holder spilleren. Men slitsomt blir det. Det andre er at det er litt pes å få filmene over på spilleren. De må gjerne redigeres litt og så konverteres og overføres. Alt dette tar tid, til dels mye tid og er ikke spesielt artig å holde på med i lengden.

Magix har skjønt problemet

Når det gjelder det praktiske ved å holde spilleren er et lite som kan gjøres med programvare. Derimot er det en hel del som kan gjøres når det gjelder å få bearbeidet og overført video.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer