Mozilla Weave

Få med deg bokmerker og surfehistorikk i alle Firefox-installasjonene dine.

Mozilla Weave
Publisert
Sist oppdatert

Mange har en datamaskin hjemme i tillegg til en på jobben. Og for noen er surfing på jobb, enten det er arbeidsrelatert eller ikke, en naturlig del av hverdagen.

Av og til kan man surfe litt på kveldstid, og komme over en nettside som kan være kjekk å ha på jobben. Men når du bruker to forskjellige nettlesere får du ikke med historikken eller bokmerkene fra hjemme-PCen til jobb-PCen. Løsningen?

Mozilla Weave

Mozilla har laget et Firefox-tillegg som gjør det svært enkelt å synkronisere historikk og bokmerker mellom forskjellige Firefox-installasjoner.

Det hele er svært enkelt - Gå hit og installer tillegget på maskinene du ønsker å synkronisere, og opprett en Mozilla Weave-konto.

Når du registrerer deg må du også oppgi et passord nummer to. Dette passordet bruker du når du skal synkronisere historikken mellom maskinene dine. Du får valget mellom å synkronisere alt, eller å erstatte historikken på maskin A med den fra maskin B eller omvendt.

Deretter får du et lite ikon nederst i høyre hjørne, hvor du kan endre på innstillingene og synkronisere mellom nettleserne. Det beste med Weave er ikke bare at du får alle bokmerkene, surfehistorikken og skjemahistorikk blir også med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer