Mozy

Backup-gigant til spottpris.

Mozy
Publisert
Sist oppdatert

Mozy er en litt unik løsning i denne gruppen og er 100% fokusert på backup. Derfor går også nettjenesten hånd i hånd med en applikasjon du laster ned, som sørger for å sikkerhetskopiere på tidspunktene du selv velger. Kjekt er det også at du kan sette opp Mozy til å ta backup av eposten i Outlook, blant annet.

Og til hvilken pris! Ubegrenset med lagringsplass koster snaue $5 pr måned, som gjør at Mozys lagringsplass-vs-pris er langt foran de andre løsningene vi har testet.

Dog mangler Mozy muligheten for å tilgjengeliggjøre filer for andre, men hvis du kun har begrensede behov der, kan du alltids bruke gratisversjonen til en av de andre løsningene for å dele filer. Sikkerhet står i høysetet også hos Mozy, som krypterer filene dine med en 448-bit blowfish-algoritme, og filoverføringen foregår også kryptert.

Trenger du en gjenoppretting av data (eller bare vil laste ned noen filer), kan dette gjøres enten via klienten, via webgrensesnittet eller via FedEx. Mozy tilbyr nemlig å sende deg DVD-plater med innholdet, mot betaling, selvsagt. Webgrensesnittet gjenspeiler strukturen på harddisken din, og du kan huke av filene du vil laste ned og få dem i én pakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer