MP3 Explorer: Full MP3 oversikt

Har du mange MP3-filer liggende på harddisken din? Da trenger du et program som holder styr på dem. Vi har sett nærmere på MP3 Explorer!

Publisert

Det finnes i dag en rekke forskjellige MP3 jukeboxer, med innebygget database over MP3-filene dine. Problemet er bare at databasene ofte er uoversiktlige, og at jukeboxene i sin helhet som regel krever mye minne og datakraft. Dette merkes selv på de kraftigste PCene dersom du kjører andre programmer samtidig.

Mindre ressurskrevende alternativ

Det som er fint med MP3 Explorer, er at den kan brukes sammen med for eksempel WinAmp, slik at hvis du dobbelklikker på en MP3-fil, spilles den i ditt standard MP3-program. Dessuten er programmet svært likt Windows Explorer, filbehandleren i Windows, slik at brukergrensesnittet burde være kjent for de fleste. Selv om du må kjøre to programmer, er de to til sammen ikke særlig ressurskrevende, i motsetning til for eksempel Real Jukebox og MusicMatch Jukebox.

Og det går ikke ut over funksjonaliteten. MP3 Explorer er spesiallaget til oppgaven å organisere filene dine. Programmet bruker MP3-filenes innebygde informasjon om musikken, som artist, plate og spor. I tillegg støtter den ID3 v2 standarden, som blant annet muliggjør bilder og sangtekster til å være inkludert i MP3-filene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer