MP3 for profesjonelle

For de ekte MP3-entusiastene - dette programmet kan det meste, er enkelt å bruke og koster ikke mye. Vi tar en titt på Steinbergs myMP3Pro.

MP3 for profesjonelle
Publisert
Sist oppdatert

Selv om programmer som MusicMatch Jukebox og lignende er gode, trenger vi til tider enda flere funksjoner. Det er her Steinberg kommer inn i bildet, men sin myMP3Pro-pakke, som inneholder alt du trenger til å bygge en oversiktlig musikksamling.

Programmet er nå tilgjengelig i versjon 4.0, og er stappet full av funksjonalitet som overgår det meste vi har sett.

Brenn, kopier, organiser

myMP3Pro er i hovedsak et jukebox-program, så det er ikke vanskelig å orientere seg i de mange mulighetene som er tilgjengelige, hvis du har brukt et lignende program tidligere. Det består av fire hovedvinduer: Ett som viser informasjon om låten som blir spilt, med tilhørende avspillings- og volumkontroller, ett som inneholder EQ-innstillinger og spesialeffekter, ett som lar deg redigere spillelister og til slutt ett vindu som viser alle de tilgjengelige låtene på disken.

Så hva er det programmet klarer? Du kan selvsagt begynne med å søke gjennom hele disken etter musikkfiler, og deretter organisere dem etter artist, album, sjanger og så videre. Du kan naturligvis både rippe musikkfiler fra en CD (disse kan lagres som MP3, WAV, Ogg Vorbis eller AIFF) eller brenne med hastighet opp til 16x.Takket være det innebygde EQ-systemet, kan du justere lydkvaliteten etter dine ønsker. Det finnes flere forhåndsdefinerte oppsett, som jazz, pop eller club, og du kan finjustere alle frekvensene selv. Videre finnes det massevis av spesialeffekter du kan leke med, alt fra diverse ekko-effekter, til plug-ins som får låtene til å høres ut som om de kom fra gamle vinylplater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer