MP3 i hele huset!

Det amerikanske multimedia-selskapet S3 har nettopp annonsert en innretning som lar deg benytte telefonlinjene i hjemmet for å avspille MP3-filer. Er CD-spillerens dager talte?

MP3 i hele huset!
Publisert

Etter fjorårets bølge av bærbare MP3-spillere, som ofte er på størrelse med en pakke røyk, er nå tiden inne for å erobre markedet for hjemmestereo.

Det er her selskapet S3 kommer inn i bildet. S3 har tidligere først og fremst jobbet med grafikkort, men bestemte seg nylig for å gå over til å lage komponenter for bruk sammen med Internett. Datterselskapet til S3, Diamond, har erfaring med både MP3-spillere og produkter for hjemmenettverk, så det var naturlig å kombinere de to.

Lyd i hele huset

Her er konseptet: Du kobler Rio Digital Audio Receiver til PCen, og forsterkeren sender da signalene ut gjennom husets telefonnett. For å høre musikken kobler du spesiallagede S3-høyttalere til telefonkontaktene.

Utstyret benytter seg av programvare fra RealNetworks og Diamond, og er kompatibelt med MP3-programvare som MusicMatch.

Dette kan være en revolusjon for måten vi hører på musikk– i stedet for CD-spiller og forsterker i stuen kan vi i fremtiden utstyre huset med høyttalere i alle rom og spille forskjellig musikk i hvert av rommene. Det forstyrrer heller ikke vanlige telefonoppringninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer