MP3-jukeboxen som har alt

Et av de mest komplette MP3-programmene, myMP3pro, er tilbake i ny versjon. Det er fremdeles en ekstremt imponerende pakke, selv om nyhetene kanskje ikke er essensielle for alle.

MP3-jukeboxen som har alt
Publisert
Sist oppdatert

MP3-jukeboxer er ikke akkurat noe nytt, det har i årevis eksistert programmer som lar deg organisere musikkfiler, brenne, rippe, sette opp spillelister og utføre andre funksjoner. Noen er bedre enn andre, mange er gratis og noen koster penger. myMP3pro fra Pinnacle/Steinberg er blant de man må betale for, men til gjengjeld er det et av de mest komplette og solide musikkprogrammene du kan få tak i.

Versjon 5.0 av programmet har en god del nye muligheter, selv om i våre øyne er de fleste av disse ikke dramatisk revolusjonerende. Men de bidrar så absolutt til å gjøre programmet enda mer komplett.myMP3pro 5.0 har fått et noe redesignet utseende, med nye farger og knapper. Men konstruksjonen er fremdeles den samme: et displayvindu med tittel og låtinformasjon samt kontrollknapper, et vindu med equalizer og snarveier til tilleggsprogrammer som aktiverer diverse spesialeffekter, et vindu der spillelistene kontrolleres og til slutt et vindu der musikken organiseres. Det hele er meget estetisk og oversiktlig.

Miks og brenn

Du kan altså søke gjennom din disk etter musikkfiler (MP3, Ogg Vorbis, WMA, WAV, AIFF og MP3PRO er blant formatene som støttes) og sortere de etter diverse kriterier. Du kan selvsagt rippe CDer (opptil 320 kbit/s) og brenne musikken din. Nå er det også mulig å brenne DVD-plater, komplett med menyer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.