MP3-jukeboxen som har alt

Et av de mest komplette MP3-programmene, myMP3pro, er tilbake i ny versjon. Det er fremdeles en ekstremt imponerende pakke, selv om nyhetene kanskje ikke er essensielle for alle.

MP3-jukeboxen som har alt
Publisert
Sist oppdatert

MP3-jukeboxer er ikke akkurat noe nytt, det har i årevis eksistert programmer som lar deg organisere musikkfiler, brenne, rippe, sette opp spillelister og utføre andre funksjoner. Noen er bedre enn andre, mange er gratis og noen koster penger. myMP3pro fra Pinnacle/Steinberg er blant de man må betale for, men til gjengjeld er det et av de mest komplette og solide musikkprogrammene du kan få tak i.

Versjon 5.0 av programmet har en god del nye muligheter, selv om i våre øyne er de fleste av disse ikke dramatisk revolusjonerende. Men de bidrar så absolutt til å gjøre programmet enda mer komplett.

myMP3pro 5.0 har fått et noe redesignet utseende, med nye farger og knapper. Men konstruksjonen er fremdeles den samme: et displayvindu med tittel og låtinformasjon samt kontrollknapper, et vindu med equalizer og snarveier til tilleggsprogrammer som aktiverer diverse spesialeffekter, et vindu der spillelistene kontrolleres og til slutt et vindu der musikken organiseres. Det hele er meget estetisk og oversiktlig.

Miks og brenn

Du kan altså søke gjennom din disk etter musikkfiler (MP3, Ogg Vorbis, WMA, WAV, AIFF og MP3PRO er blant formatene som støttes) og sortere de etter diverse kriterier. Du kan selvsagt rippe CDer (opptil 320 kbit/s) og brenne musikken din. Nå er det også mulig å brenne DVD-plater, komplett med menyer.

MP3-jukeboxen som har alt


En av myMP3pros store styrker er det gode utvalget av spesialeffekter. Du kan optimalisere lyden på forskjellige måter, fra å legge til ekko- eller fuzz-effekter, til å stille inn forholdet mellom høyttalere hvis du har surroundanlegg. Det har også kommet en ny DJ-plugin som lar deg leke med enda flere effekter, som flanger og phaser, justere BPM og så videre.

MP3-jukeboxen som har alt


Det følger også med et program som lar deg designe egne CD-labels, samt et redigeringsprogram for lydfiler.

Noe for deg?

Vi synes ikke at fornøyde eiere av myMP3pro nødvendigvis trenger å oppgradere - med mindre du føler absolutt behov for noen av de nye funksjonene som DVD-brenning eller DJ-effekter. Men versjon 5.0 er den mest omfangsrike hittil, fungerer stabilt og er svært enkel å bruke - så gå for den hvis du trenger en skikkelig MP3-jukebox. Du kan kjøpe programmet hos Pinnacle, og det koster 49,99 dollar, altså 345 kroner.

Les for øvrig vår tidligere gjennomgang av myMP3pro 4.0 her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer