MP3 og PC-DVD til stuen på en enkel måte

Vi har tidligere skrevet om muligheten for å lage MP3 om til vanlige musikk-CDer, men nå kommer det flere produkter som gjør det mulig å hente ut MP3-filene og DVD fra PCen på en mye enklere måte.

Med en løsning fra X10 kan du sende DVD og MP3 til stereoanlegget via radiobølger.
Med en løsning fra X10 kan du sende DVD og MP3 til stereoanlegget via radiobølger. Vis mer
Publisert

PCen er i ferd med å bli det naturlige åstedet for å hente underholdning fra Internett. Det beste eksempelet er selvsagt MP3-filer, men i løpet av kort tid blir det også aktuelt med radio og video (f.eks. via det nye formatet Divx).

Men PCen er ikke noe naturlig sted å bli underholdt. Til det formålet er den myke sofaen mye bedre egnet. Produsentene tar dette på alvor, og kommer nå med en rekke produkter som har til hensikt å la deg nyte underholdningen i godstolen.

X10 gir trådløs forbindelse til MP3-filene og DVD-filmene

For rundt femhundrelappen (49,99 dollar) kan du i USA kjøpe X10, som gir trådløs forbindelse mellom PC og stereoanlegg. Settet består av en sender som plugges i PCen, en mottaker som plugges i stereoanlegget og en fjernkontroll som styrer det hele. Mottakeren kan skannne PCen for MP3-filer helt automatisk, og er klar til å spille MP3 på et øyeblikk.

Dette produktet er imidlertid kun r typegodkjent i USA, men det kommer et alternativ til Norge som faktisk er enda bedre. Det norske firmaet Energyguard importerer X10 til Norge, og Nils R. Blakstad i firmaet opplyser til DinSide at det i løpet av en måneds tid kommer en samlepakke med imponerende muligheter. Denne pakken kan sende MP3-filer og DVD med surround trådløst fra PCen. I tillegg kan du koble på et web-kamera som kan aksesseres hvor som helst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer