MP3 på mobiltelefonen

Flere nye mobiltelefoner har mulighet til å spille av MP3-filer. MP3.com lanserer derfor en ny tjeneste der MP3-filer automatisk kan videresendes til mobiltelefonen eller andre trådløse enheter.

MP3 på mobiltelefonen
Publisert

Målgruppen for den nye tjenesten er unge forbrukere med stor interesse for lett tilgjengelig musikk og mobile løsninger.

Tjenesten er gjort mulig ved et samarbeid mellom MP3.com og FusionOne, som leverer programvaren og teknologien for å synkronisere musikkfilene. MP3-filer som du laster ned til din stasjonære PC, vil automatisk dukke opp på mobiltelefonen, eller på din bærbare/håndholdte PC.

MP3.com har en tilgjengelig musikksamling på rundt 600.000 sanger, og er dermed en av nettets ledende MP3-leverandører.

På rett side av loven

Digital musikk på Internett har økt enormt i popularitet, og millioner av mennesker henter daglig ned sin favorittmusikk fra filer på nettet. Dette har ført til mengder av søksmål fra musikere og fra de større plateselskapene. Saken mot Napster er en av sakene de aller fleste har fått med seg.

MP3.com ble også saksøkt tidligere i år, da plateindustrien i USA mente de hadde brutt kopibeskyttelsesloven. Fem store plateselskaper gikk til sak, men MP3.com klarte å komme frem til et forlik med fire av disse. Den siste saken kan derimot ende med at nettstedet må betale Universal opptil 250 millioner dollar i erstatning for ulovlig distribusjon av musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer