MPIO FL100

Hvis du er ute etter en ny musikkspiller til jogge- eller togturen, kan akkurat denne være et alternativ. Prisen er menneskelig og funksjonene er mange.

Publisert
Sist oppdatert

Markedet for små MP3-spillere er meget trangt, med mange middelmådige og noen interessante produkter. Heldigvis kommer det en gang i blant spillere som skiller seg ut, og DigitalWays MPIO FL100 er en slik en.

Først og fremst er spilleren meget stilig (selv om noen kanskje vil synes den er litt harry), med sølvfarget finish og speilaktig overflate.

Dessuten er den meget funksjonell. Avspilling av MP3- og WMA-filer er en selvfølge, men FL100 har også muligheter for opptak i WAV-format og innebygd radio. Men det er heller ikke så nytt - så utviklerne stappet like så godt inn en SD/MMC-kortplass som lar deg utvide minnet ytterligere. Alt dette i en bitteliten boks som ikke veier mer enn 50 gram (inkludert batteri). Spilleren har 128 MB minne, og finnes også i en 256 MB versjon.

Gjør en god jobb

For å overføre musikkfiler til spilleren, kan du enten installere et medfølgende program, eller bare en liten plug-in til Windows Media Player. Uansett går det relativt kjapt og smertefritt å få filene over, og det tok ikke lange tiden før vi kunne begynne å høre på musikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer