MPIO HD100

Harddiskbaserte MP3-spillere blir stadig mer populære, og HD100 fra MPIO er en av de aller lekreste og mest brukervennlige spillerne vi har testet.

MPIO HD100
Publisert
Sist oppdatert

Den er omtrent så stor som en 20-pakning sigaretter, og veier 260 gram. Til tross for sine relativt beskjedne mål har den en lagringskapasitet på hele 20 GB. Omregnet i spilletid betyr det ca 330 timer, eller omtrent 14 dager med uavbrutt MP3-musikk. MPIO HD100 kan dessuten spille WMA-filer, som tåler kraftigere kompresjon enn MP3. Dermed kan du faktisk få plass til det doble - nesten en hel måned med musikk i bra kvalitet.

I tillegg har den både innebygd radio, samt stemmeopptaker med nær sagt ubegrenset kapasitet (mikrofon er innebygd).

Lekkerbisken

Designmessig synes vi spilleren er svært lekker, den kan minne om spillere som Apple iPod, og Creative Zen. Her er brukt speilblankt metall, som gir et umiddelbart kvalitetspreg. LCD-skjermen er stor (4x5 cm) og har blå bakgrunnsbelysning som tennes så snart du trykker på en av knappene, eller bruker navigasjonshjulet.

På innsiden sitter en 2,5" lydløs harddisk fra Toshiba, samt et oppladbart batteri med god levetid, som lades så snart du plugger den medfølgende nettadapteren i veggen.

Selv om innpakningen er solid, er det mye finmekanikk på innsiden av en harddisk. Det betyr at den ikke tåler allverdens ytre påkjenninger, og et fall i asfalten kan for eksempel være skjebnesvangert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer