MPX 2004-06

En av de virkelige store data-nettbutikkene er i gang med egen PC-produksjon, og er for første gang med i vår PC-oversikt. Og for en entré!

Publisert

MPX har, som mange av de andre, satset på en design i sort og grått. Kabinettet fra tyske Casetek er romslig og solid, Vi synes PCen ser riktig lekker ut. På innsiden sitter det en Athlon 64-prosessor (3000+), på et hovedkort med VIA KT800-brikkesett. Det er rimelig avansert, med blant annet RAID og SerialATA-kontroller, gigabit LAN (1000 Mbit). I tillegg har PCen trådløst nettverkskort!

Tilkoblingsmulighetene er for øvrig meget bra. 6 USB 2.0-porter, 2 Firewire-porter, og PCen har også integrert leser for de aller fleste minnekorttypene. Og diskettstasjon da, for deg som fortsatt har bruk for det.

Harddisken er romslig, hele 200 GB er det plass til her. Vi legger til at det er en meget rask SerialATA-harddisk fra Maxtor - ideell for tunge jobber.

DVD-brenneren støtter både + og - plater, men også de nye 8,5 GB platene som ventes i butikkene med det første. Det er nærmest en dobling av kapasiteten i forhold til vanlige DVD-brennere!

Grafikken er det heller ikke noe å utsette på, uavhengige tester gir meget gode skussmål til ATI Radeon 9600-baserte kort, også som et valg for spillentusiaster som også tenker økonomi. Dette kortet har hele 256 MB minne, og støtter to skjermer samtidig (én DVI-utgang og en VGA-utgang). Skjermen er av merke Benq, vi har ikke testet akkurat denne modellen, men samtlige Benq-skjermer vi har testet har enten fått en femmer eller sekser på terningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer