MPX 2004-09

MPX slo til i sin første måned i vår oversikt, og tilbudet deres ble kåret til det aller beste i vår juni-kåring. Følger de opp i september?

Publisert

Bra design preger også september-PCen, og vi merker oss også den innebygde minnekortleseren som takler de aller fleste typene minnekort. Matchende høyttalere, samt trådløst tastatur og mus setter vi også pris på.

På innsiden sitter det et Albatron K8X800 PRO II-hovedkort. Ikke verdens mest kjente kort, men det er meget avansert, og brikkesettet er velkjent og bra. Prosessoren er en AMD Athlon 64 3000+, og PCen leveres med 512 MB minne.

Harddisken er romslig (200 GB), og Maxtor-disker er kjent for å være svært raske. Dette er en SerialATA-disk. I tillegg til å støtte denne typen disker, sitter det også en RAID-kontroller for IDE-disker i PCen.

DVD-brenneren er siste generasjon fra NEC, modellbetegnelse ND-3500. Den støtter tolags-brenning, og brenner DVD+R-plater i inntil 16x hastighet. Det er kun Elkjøp og Netshop som matcher dette denne måneden.

Denne PCen har både lynraskt nettverk (inntil 1.000 Mbit) og utstyrt med trådløst nettverkskort (802.11x-standarden) - som eneste denne gangen. Bra! For øvrig mangler det ikke på tilkoblingsmuligheter her, du får hele 8 stk USB 2.0-porter, i tillegg til 2 Firewire-porter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer