MPX 2004-11

Når det kommer til garanti, er det ikke mange som slår MPX. Men hva med selve PCen i forhold til de hvasseste?

Publisert

MPX slo tidligere i år til og fikk utmerkelsen "Beste PC-tilbud" i oversikten vår. Også denne gangen må vi gi dem skryt for godt design, her er alt i sort og sølv. I fronten sitter det USB-porter og lyd inn/utganger.

Hovedkortet er meget avansert, og har faktisk innebygd brannmur i maskinvare. Det har også RAID- og SerialATA-støtte, og byr på godt med utbyggingsmuligheter. Socket 754-hovedkort erstattes nå av Socket 939, som blant annet kan by på bedre minneytelse (ved bruk av to minnebrikker), og som kommer til å støtte enda raskere prosessorer i fremtiden. Det betyr i klartekst at det finnes mer fremtidsrettede hovedkort på markedet.

Rask nok

Prosessoren er en Athlon 64 3200+, og er blant de kraftigste i oversikten. PCen har for øvrig 512 MB minne, ingenting ekstraordinært ved den. Grafikkortet gir grei ytelse i de fleste spill i "normale" oppløsninger.

Harddisken er det Maxtor som har laget, og den er romslig nok. Tidligere Maxtor-disker hadde en tendens til å bråke litt, men på nyere disker skal dette problemet være langt mindre.

For øvrig får du en god og bra DVD-brenner fra Benq. Også skjermen er det Benq som står for, et merke som har fått stort sett gode skussmål i våre tester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer