MPX 2005-01

MPX satser sterkt på egenproduksjon av PCer, og januartilbudet inkluderer blant annet trådløst nettverkskort.

Publisert

PCen fr MPX har et svart/sølv design, og kabinettet fra Compucase virker å være romslig og solid. Det har blant annet lyd- og USB-tilkoblinger i fronten.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; NForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI). Dette hovedkortet har i tillegg støtte for SLI. Det betyr at du kan seriekoble to PCI-Express grafikkort, og dermed oppnå en kraftig ytelsesforbedring i f. eks spill.

Prosessoren er en Athlon 64 3000+, som gir mer enn god nok ytelse til nær sagt alle oppgaver, men de fleste andre PCene i januaroversikten har faktisk en del raskere prosessorer. Minnemengden er 1024 MB, helt i toppen med andre ord.

Harddisken rommer 200 GB, som er passe stort i 2005-målestokk. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner og diskettstasjon. DVD-brenneren fra NEC fikk nylig en sekser i vår test.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer