MPX 2005-03

Som regel har de PC-tilbud helt i toppen. Her er MPX sitt beste mars/april-tilbud.

Publisert

PCen fr MPX har et svart/sølv design, og kabinettet fra Compucase virker å være romslig og solid. Det har blant annet lyd- og USB-tilkoblinger i fronten, og strømforsyningen har stor, stillegående vifte.

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; NForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI). Dette hovedkortet har i tillegg støtte for SLI, noe kun Netshop matcher denne gangen. Det betyr at du kan seriekoble to PCI-Express grafikkort, og dermed oppnå en kraftig ytelsesforbedring i f. eks spill.

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Når PCen i tillegg har 1 GB minne, kan du forvente et meget effektiv arbeidsjern.

Harddisken rommer 250 GB med data, så her trenger du ikke bekymre deg for å få plassproblemer med det første. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner, og diskettstasjon - om ikke annet enn for nostalgiens skyld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer