MPX 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.MPX' tilbud er en Acer-løsning både for skjerm og maskin, og skiller seg også fra sine konkurrenter ved å kjøre et AMD-brikkesett (RS600) Som Mamoz har de også gått for Intels firekjerner Q6600.

Ellers er den på linje med flere av de andre andre tilbudene: 500 GB harddisk, 4 GB RAM, DVD-brenner og Vista Home Premium.

Det som setter dette tilbudet i et litt dårlig lys er grafikkløsningen - GeForce 8600 GT en lavere spillytelse enn de andre tilbudene. I tillegg kommer denne maskinen med kun ett års garanti mot de andres tre, så totalt sett havner ikke dette tilbudet blant våre favoritter.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer