MSI DR4-A

Er du ute etter en DVD-brenner som er rask på det meste, og ikke dummer seg ut på noen av enkelt-testene? MSI er en god allrounder, og dessuten raskest på håndtering av CD.

MSI DR4-A
Publisert

MSI, eller MicroStar International, er først og fremst kjent for utmerkede hovedkort. Men som mange av sine konkurrenter har de utvidet sortimentet, og tilbyr nå både grafikkort, trådløst nettverksutstyr og optisk lagring. Denne kombibrenneren er det siste skuddet på stammen.

Brenneren leveres som retailversjon, med kabler, skruer, programvare og brukerveiledning. Det er ikke lagt spesielt vekt på at fronten skal gjøre seg spesielt bemerket, både panelet og skuffen er i den ordinære PC-fargen og sistnevnte er forsynt med firmalogo, CD-logo og DVD-symboler fra begge leire.

Brenneren støtter altså både + og - formatene, og brenner med 4x og overskriver med henholdvis 2,4x på +RW og 2x på -RW.

CD brennes med 24x, overskrives på 10x og leses med 40x.

Aksesstiden er av en eller annen grunn ikke oppgitt verken på DVD eller CD. Denne parameteren er ikke lenger så viktig, siden det er sekvensiell lesing som gjøres i 99,9% av vanlig bruk. "Ingen" kjører vel lenger oppslagsverk fra DVD eller CD, siden harddiskplass har blitt så billig, det er i hvert fall vårt inntrykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer