MSI TV @nywhere

Det finnes mange løsninger for TV på PC, men denne løsningen fra MSI byr på noe mer: Den kan sende TV-programmet i komprimert utgave ut på nettet! Vi har testet.

MSI TV @nywhere
Publisert
Sist oppdatert

Ville du se TV på PC og i tillegg muligheten til å distribuere TV-signalet til flere PCer, så kan denne løsningen være midt i blinken. Men vi støtte på noen alvorlige problemer underveis.

Installasjon

Allerede her fikk vi litt problemer. Kontakten til TV-kabelen er så stor, selv om vi skrudde av bajonettfatningen, og sitter plassert så høyt på braketten, at det var vanskelig å tre den gjennom åpningen. Det måtte både lirking og pressing til før det kom på plass. I en annen PC ville vi ha måttet file ut åpningen for å få inn kortet.

De øvrige kontaktene på kortet er for video inn på S-Video og koaks, og for lyd inn og ut på minijack. Det er også en kontakt til mottakeren for fjernkontrollen.

Denne er liten og kanskje den minst fancy vi har sett, men den duger.

Installasjon av programvaren var derimot enkel og helt etter boka.

Skanning av kanaler gikk greit, men stasjonsnavn dukket ikke opp.

Lydproblemer

Først trodde vi det var noe galt med kablingen, siden det hørtes ut som om det var en løs ledning inne i en av pluggene. Det eneste vi hørte var en skrapelyd som fulgte dynamikken i det som skulle vært lyden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer