MSN 8 lansert

Microsoft lanserte i går MSN 8, spesialnettleseren for MSN-kunder. Brukere som ikke er direkte tilknyttet MSN må betale for å surfe med MSN 8.

Publisert
Sist oppdatert

Microsoft MSN Internet service er en stor internasjonal ISP (internettleverandør), og MSN Explorer er en skreddersydd nettleser for brukere som er tilknyttet Internett gjennom MSN. Nettleseren kan enklest beskrives som en portal til Microsofts egen nettverden, og innpakningen er gjort svært smakfullt og brukervennlig.

Lekkert

Noen av tjenestene som er integrert i MSN Explorer er velkjente for de fleste, for eksempel MSN Messenger, Windowsmedia.com og Hotmail. Hotmail-tilgangen har blant annet fått en langt penere innpakning enn i Internet Explorer, og antall uleste epost vises direkte i verktøylinjen i nettleseren.

Bruker du Windows XP har du sikkert sett MSN Explorer-ikonet på startmenyen, Tidligere har du kunnet bruke MSN Explorer uten at det har kostet deg noe, så lenge du har hatt en gyldig Hotmail-konto, som tusenvis av nordmenn har minst én av.

Koster penger

For første gang vil nå Microsoft ta betalt for å bruke en av sine nettlesere. Alle brukere av MSN 8 som ikke er tilknyttet MSN Internet service direkte, må belage seg på å betale rundt $10 (ca 75 kroner) pr måned, enten de benytter seg av Microsofts spesialtjenester eller ikke. Dette markerer en endring i Microsofts strategi vedrørende nettlesere, der alt så langt har vært gratis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer