MSN Desktop Search ferdig

Microsoft er ferdig med prøveperioden på MSN Desktop Search, som nå blir en standardkomponent i MSN Desktop Toolbar - og gir deg tilgang fra enda flere programmer.

MSN Desktop Search ferdig
Publisert
Sist oppdatert

MSN Desktop Toolbar sin siste versjon installerer seg som plugin i tre av Microsofts beste "eiendommer" - på oppgavelinjen, i Outlook og ikke minst i Internet Explorer. Fra disse søkeboksene får du nå tilgang til indeksbaserte søk som er langt raskere enn søkene som fantes i programmene fra før.

Microsoft har lenge hatt planer om å styrke søkefunksjonene i operativsystemene sine for å komme brukere som lagrer stadig mer data på stadig større harddisker i møte. De ble derimot tatt på sengen av aktører som Google og Copernic, som sammen med Yahoo! nå også tilbyr indekssøk til skrivebordet.

Tett integrert

Integrasjonen med andre microsoft-programmer ser ut til å være styrken til Microsoft i denne omgangen, samtidig som programmet består av en større pakke. Mange vil derimot se Microsofts MSN Desktop Toolbar som mer av en reaksjon på andres oppfinnelser enn deres egen fremgang.

For eksempel blokkerer pakken oppsprettvinduer og integrerer tett med Hotmail-kontoen din - i tillegg til å gi deg enkel tilgang til Microsofts eget svar på Google; MSN Search. Med verktøylinjen installert, kan du til og med få søkeordene dine fremhevet på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.