MSN Music lansert i Norge

Nå kan du endelig kjøpe nedlastbar musikk i Norge, fra alle de store plateselskapene i tillegg til mer enn 2.500 uavhengige selskaper.

Publisert
Sist oppdatert

Det har tatt tid, men fra i dag er altså den første fullverdige handelsløsning for nedlastbar musikk tilgjengelig i Norge. Tjenesten lanseres i samarbeid med CDONcom, og tilbyr fra i dag 300.000 låter til nedlasting. Men allerede før jul forventer MSN at at minst én million låter vil være tilgjengelig, også mye norsk musikk.

- Framover vil det derfor være liten grunn til å oppsøke platebutikken for å kjøpe den nyeste musikken, skaffe seg gamle slagere eller låter fra norske undergrunnsband. Vi vil ha alt, sier daglig leder Benedikte Løvdal i MSN Norge i en pressemelding. Allerede nå finnes det en rekke norsk materiale i butikken, deriblant a-ha, Lene Marlin, Sondre Lerche, og Idol-stjerner som Kurt Nilsen.

Prisen pr låt ser ut til å ligge på 9 kroner og 90 øre, og 100 kroner dersom du ønsker å kjøpe et fullt album. Du kan høre 30 sekunders klipp fra hver låt før du eventuelt legger den i handlekurven. Betaling må skje ved hjelp av Mastercard/VISA/American Express, og det tilfaller en kortavgift på 5,26% på kjøpesummen. Et fullt album til 99 kroner vil derfor i praksis koste deg ca 5 kroner ekstra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer