MTV legger ut alle musikk-videoene

Gratis, selvfølgelig.

Publisert
Sist oppdatert
DinSide Data har sjekket løsningen, som virker å være meget brukervennlig og rask. Ingen innlogging er nødvendig


MTV har kommet godt i gang med jobben med å gjøre alle musikkvideoene fra arkivet tilgjengelig for alle.

I skrivende stund ligger det ute rundt 16 000, men tallet øker dag for dag, i følge VG.

YouTube-konkurrent

Dermed går MTV rett i strupen på YouTube, som pr i dag har verdens største samling av videoer på nett, og der musikkvideoer utgjør en stor andel av de mest populære.

YouTube skal tidligere ha uttalt at de ønsker å ha alle musikkvideoer som noen sinne er laget, i sine arkiver, men kan nå få sterk konkurranse fra MTV.

a-ha sin video fra 1985, Take on Me, er fortsatt blant de aller mest populære musikkvideoene, skal vi tro listene hos MTV Music.
a-ha sin video fra 1985, Take on Me, er fortsatt blant de aller mest populære musikkvideoene, skal vi tro listene hos MTV Music. Vis mer

(fortsetter under bildet)

Våre inntrykk

DinSide Data har sjekket løsningen, som virker å være meget brukervennlig og rask. Ingen innlogging er nødvendig, og du finner mange innfallsvinkler til samlingen, deriblant hitlister og søk.

Både lyd- og bildekvaliteten varierer i den plattformuavhengige løsningen (basert på Flash), men de færreste videoene vi har sett har en bildekvalitet som overgår VHS. Lydkvaliteten kan i mange tilfeller sammenlignes med standard MP3-kvalitet, mens spesielt de litt eldre videoene har merkbart dårligere lydkvalitet.

Tjenesten finner du på mtvmusic.com.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer