Multicom 2003-10

Med "Knalltilbud" stemplet på PCen som ble presentert i september, fortsetter Multicom å tilby samme PC også i oktober.

Publisert

Multicom var blant de første som leverte PC med CD-brenner, først med DVD-brenner, og i september var de sannelig først med LCD-skjerm også. Og vi kan si det med det samme; er du lysten på å kvitte deg med den svære hvite kassa på pulten, kjøper du neppe katta i sekken med hensyn til andre egenskaper ved PCen, dersom du velger Multicom denne gang.

PCen er bra utstyrt, med for eksempel 6 USB 2.0-porter, DVD-brenner, ISDN-kort, og like stor harddisk og like mye minne som de fleste andre PCene.

Men Multicom gir deg en 17" LCD-skjerm som koster tre ganger så mye som konkurrentenes CRT-skjermer. Totalprisen er den samme.

Hvordan er det mulig?

Det er inngått noen kompromisser, men ikke mange! For det første er det få utvidelsesspor i PCen (3 PCI-plasser mot konkurrentenes 5). Grafikkløsningen fra SiS kan dessuten ikke måle seg mot de beste, og egner seg nok bedre til kontorbruk enn til heftig spillaktiviteter, se for eksempel denne testen.

PCen har dessuten ikke SerialATA- og RAID-kontroller, noe de færreste vil ha bruk for dette pr i dag, men som kan bli aktuelt ved senere oppgraderinger. Mer savnet er FireWire-port, som bruker blant annet til å DV-tilkobling og videoredigering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer