Multicom 2003-11

Multicom har for vane å tilby PC-pakker som skiller seg ut fra de andre, og treffer dermed kanskje andre typer kjøpere. Novembertilbudet retter seg først og fremst til deg som ønsker mer enn bare en ny PC.

Multicom 2003-11
Publisert

I likhet med de fleste andre PCene i oversikten er prosessoren i Multicoms novembertilbud en Athlon XP2600+ prosessor. Du får også 512 MB minne, stor harddisk og DVD-brenner. Men det som skiller denne PCen fra de andre denne gangen, er at Multicom har knepet litt på de øvrige spesifikasjonene for å gi deg både skriver, webkamera og skanner med i prisen!

Dermed skulle PC-tilbudet egne seg for førstegangskjøpere som ønsker "et komplett kontor" med det samme.

Vi merker oss også at diskettstasjonen er byttet ut til fordel for en leser for de fleste minnekort. Det har vi ikke noen problemer med å akseptere!

Multicom tilbyr gratis support i hele PCens levetid, og lover at kabinett og vifter skal være av den stillegående typen!

En flott PC, og et godt tilbud - men maskinvaren er ikke fullt så fremtidsrettet som på de fleste andre i oversikten, blant annet mangler støtte for SerialATA-harddisker og Firewire. Multicom opplyser ikke om hvilken DVD-brenner de benytter, så den kan vi ikke si mye om utover spesifikasjonene under tekniske data (se under).

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer