Multicom 2004-02

Multicom er blant landets eldste nettbutikker for IT-utstyr, og har flere ganger fått stemplet "Beste PC-tilbud". Her er februartilbudet fra veteranen.

Publisert
Multicom 2004-02

Multicom (og Hardwarebutikken) byr på PCer med oversiktens raskeste prosessorer i februar. Men det som imponerer mest med Multicoms tilbud denne gangen er alle kommunikasjons-mulighetene, som innbefatter 3 firewire-porter, 6 USB-porter, infrarød port, ISDN/modem i tillegg til 10/100 Mb nettverk. Multicom har dessuten valgt å erstatte diskettstasjonen med en leser for de fleste typer minnekort. Det holder vi med dem i. Harddisken rommer 120 GB, og det skulle holde for de flestes behov.

DVD-brenneren tar både + og - plater, og du får også en separat CD-brenner som brenner CDR-plater i 52x. Som om ikke det var nok: du får til og med en enkel fargeblekkskriver inkludert i prisen. Slett ikke verst!

Finnes det da ikke noe å trekke? Vel, skjermen er en 17", og selv om grafikkløsningen holder for de fleste, vil de mest spillhungrige rynke på nesen. Utbyggingsmulighetene er dessuten ikke så god som på flere av de andre PCene i oversikten, og hovedkortet støtter for eksempel ikke SerialATA-grensesnittet.

Pris uten skjerm: 7.195 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg i januar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer