Multicom 2004-03

Synes du 200 GB harddisk og 1 GB RAM høres fristende ut? Da bør du lese videre. Multicom bryter nye grenser.

Multicom 2004-03
Publisert

Mars-tilbudet fra Multicom er en meget velutstyrt PC med større harddisk og mer minne enn alle de andre PCene i oversikten*. Prosessoren forbigås kun av 64 bits-løsningene fra Hardwarebutikken og Mamoz Data.

PCen er dessuten utstyrt med 8x DVD-brenner, og diskettstasjonen er byttet ut med en leser for de fleste minnekort, noe vi ikke har noe i mot. Her finner du også 4 stk USB 2.0-porter og 3 stk firewireporter. Slett ikke noe å rynke på nesen for her, altså.

Grafikkløsningen ligger et godt stykke bak de beste med hensyn til ytelse, men vil helt sikkert fungere mer enn godt nok til de flestes behov, inkludert video og spilling i oppløsning 1280x1024 (som skjermen tillater).

OPPDATERT: Multicom inkluderer nå operativsystem til 10.999 kroner, og klarer du deg uten, blir prisen 9.999 kroner! Imponerende prisnedsettelse, og nok til at vi synes dette tilbudet er svært bra!

Med 19" CRT-skjerm blir prisen 8.999 kroner, og uten skjerm må du betale 7.999 kroner, fortsatt med operativsystem inkludert.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer