Multicom 2004-04

Multicom er ofte en "outsider" i oversikten vår, og fokuserer ofte på litt andre PC-egenskaper enn de andre. Hva med april/mai-tilbudet?

Multicom 2004-04
Publisert

Multicom har bygd PCen i et tradisjonelt lyst kabinett, og satser på tastatur og skjerm i samme farge. Vi synes kanskje den ser litt kjedelig ut, sammenlignet med mange av de andre i denne oversikten. Men innmaten teller selvsagt aller mest, og Multicom er kjent for å bryte grenser her.

Denne gangen er PCen bygd rundt et hovedkort fra Elitegroup, og det har 5 ledige PCI-plasser for videre utbygning, én Firewire-port og (bare) 4 USB 2.0-porter. Det har også innebygd RAID-støtte, men støtter dessverre ikke SerialATA.

Prosessoren er en Athlon XP2800+ fra AMD, en prisgunstig og bra prosessor som yter godt. Men harddiskplass får du derimot svært mye av, for Multicom har puttet en 200 GB stillegående Seagate-harddisk i denne PCen. Vi berømmer også Multicom for å utstyre PCen med kortleser for de fleste minnekort, og da får det bare våge seg at det har gått på bekostning av diskettstasjonen. DVD-brenner er selvsagt på plass, en 8x-brenner av ukjent merke (Lite-ON?)

Grafikken besørges av et ATI Radeon 9600 XT-kort, som gir svært god ytelse i "alt" av spill i oppløsning 1280 x 1024, som er LCD-skjermens oppløsning. I likhet med alle de andre i oversikten, med unntak av Komplett.no og PCutstyr.no, opplyser heller ikke Multicom om hvem som har produsert skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer