Multicom 2004-04

Multicom er ofte en "outsider" i oversikten vår, og fokuserer ofte på litt andre PC-egenskaper enn de andre. Hva med april/mai-tilbudet?

Multicom 2004-04
Publisert

Multicom har bygd PCen i et tradisjonelt lyst kabinett, og satser på tastatur og skjerm i samme farge. Vi synes kanskje den ser litt kjedelig ut, sammenlignet med mange av de andre i denne oversikten. Men innmaten teller selvsagt aller mest, og Multicom er kjent for å bryte grenser her.

Denne gangen er PCen bygd rundt et hovedkort fra Elitegroup, og det har 5 ledige PCI-plasser for videre utbygning, én Firewire-port og (bare) 4 USB 2.0-porter. Det har også innebygd RAID-støtte, men støtter dessverre ikke SerialATA.

Prosessoren er en Athlon XP2800+ fra AMD, en prisgunstig og bra prosessor som yter godt. Men harddiskplass får du derimot svært mye av, for Multicom har puttet en 200 GB stillegående Seagate-harddisk i denne PCen. Vi berømmer også Multicom for å utstyre PCen med kortleser for de fleste minnekort, og da får det bare våge seg at det har gått på bekostning av diskettstasjonen. DVD-brenner er selvsagt på plass, en 8x-brenner av ukjent merke (Lite-ON?)

Grafikken besørges av et ATI Radeon 9600 XT-kort, som gir svært god ytelse i "alt" av spill i oppløsning 1280 x 1024, som er LCD-skjermens oppløsning. I likhet med alle de andre i oversikten, med unntak av Komplett.no og PCutstyr.no, opplyser heller ikke Multicom om hvem som har produsert skjermen.

PCen leveres med Windows XP home edition, men for øvrig er det dårlig med tilleggsprogrammer.

Pris uten skjerm: 7999 kroner inkl mva. Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 8.999 kroner inkl mva. Multicom har prisgaranti, dvs de lover deg markedets beste pris på ønsket PC-konfigurasjon.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer