Multicom 2004-09

Dette selskapet har vært med i våre PC-sammenligninger i flere år. Det skyldes at de alltid har sterke tilbud å bidra med. Her er deres september-PC.

Publisert

Multicom har nok tenkt mer funksjon enn design denne gangen, så la deg ikke lure av det noe anonyme ytre. På innsiden sitter det et hovedkort fra Elitegroup med det nye i915P-brikkesettet fra Intel med PCI Express-støtte, og en kraftig 3 GHz Intel Pentium 4-prosessor (800 MHz FSB). Raskt minne på 512 MB er også verdt å merke seg.

Harddisken er en serialATA-disk fra Hitachi. Den er ikke av de største i oversikten (160 GB), men heller ikke minst. DVD-brenneren er rimelig rask, men den støtter ikke tolags-brenning, slik flere andre i denne oversikten gjør. Du får med en leser for de fleste minnekorttypene, men diskettstasjon må du klare deg uten.

Nettverkskortet støtter teoretisk hastigheter inntil 1000 Mbit pr sek, og for øvrig er det flust med tilkoblinger på PCen; hele 8 USB 2.0-porter og 5 Firewire-porter. Bra!

Grafikkortet heter GeForce PCX 5300, og er av typen PCI Express. Dette er et low-end kort som ikke kan måle seg i ytelse med de fleste andre grafikkløsningene i denne oversikten. Men til 2D-oppgaver og enklere 3D-spill duger det i massevis.

PCen leveres med Windows XP Home edition, samt programmer for brenning av CD/DVD. Alt annet må du besørge selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer