Multicom 2004-11

Multicom er en av aktørene som ofte satser på Intel-baserte PCer. Novembertilbudet er intet unntak i så måte.

Publisert

Spennende design kan ikke Multicom beskyldes for å prioritere, men det er tross alt innsiden som er det viktigste i en PC - og her skuffer ikke Multicom denne gangen. Det fremtidsrettede Socket 775-hovedkortet er basert rundt i915P-brikkesettet fra Intel, og det har både AGP og PCI express-støtte.

Multicom har valgt et relativt enkelt PCI Express-grafikkort basert på GeForce PCX 5300. Greit nok til det meste - men slett intet førstevalg for spillesugne.

Men om ikke spillentusiaster blir tilfredsstilt, byr PCen for øvrig på mye kraft. Prosessoren er en 3 GHz Pentium 4 (800 MHz FSB), og med 2 x 512 MB minnebrikker kan du regne med svært høy minneytelse - som igjen påvirker totalytelsen.

Harddisken er stillegående og romslig. Dessuten får du en rask og stabil DVD-brenner fra anerkjente NEC.

Programpakken består av Windows XP Home Edition, programmer for DVD-brenning/avspilling, samt sikkerhetspakker for antivirus (Norman), brannmur og barnefilter.

Du får 3 års garanti på denne PCen, samt gratis telefonsupport så lenge PCen er "i live". Det er et stort pluss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer