Multicom 2005-03

Multicom går ofte sine egne veier, og krydrer dermed ofte denne PC-oversikten. Slår krydderiet positivt ut denne gangen?

Publisert

Multicom har ikke vært de ivrigste på god design tidligere i denne oversikten, men PCen denne gangen er i hvert fall i tidsriktig sort/grå utførelse - sort skjerm og no-name sort tastatur og mus.

På innsiden av kabinettet sitter et hovedkort fra Elitegroup basert på nForce 4-brikkesettet. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI).

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. At PCen leveres med halvparten så mye minne som de fleste andre i oversikten høres kanskje dramatisk ut, men du vil sannsynligvis merke det først med veldig mange programvinduer åpne samtidig.

Harddisken rommer 250 GB med data, så her trenger du ikke bekymre deg for å få plassproblemer med det første. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner, men må klare deg uten diskettstasjon. Det gråter vi imidlertid ikke for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer