Multicom 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.Multicom slår virkelig til denne gangen. Inni kabinettet - et stillegående Antec Sonata III - finner du to harddisker på 500 GB hver, en Core 2 Duo E8400, 4 GB RAM og et vifteløst GeForce 8800 GT. Multicom har tydeligvis tatt vårt ønske om mindre støy på alvor!

Budsjetthovedkortet P35T-A fra fra ECS Elitegroup har vi få erfaringer med. Kortet har en ekstra PCIe x16-slot (med x4 hastighet) og eSATA. FireWire mangler, med dette har Multicom satt inn på et ekstra kort. Entusiaster vil kanskje savne støtte for PC8500-minne, men det er egentlig ingen stor sak - de fleste bruker PC6400-minne uansett.

Multicom spanderer også på oss et lite 2.1 høyttalersett og en Sharkoon Rush lasermus for å tekkes spillere. De har også kastet inn et trådløst nettverkskort.

Det vi egentlig er mest usikre på her er skjermen fra Mirai/Chimei, men tidligere har vi sett at de aller fleste skjermer i budsjettklassen er gode nok for vanlig hjemmebruk.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer