Multicom 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.
Multicom slår virkelig til denne gangen. Inni kabinettet - et stillegående Antec Sonata III - finner du to harddisker på 500 GB hver, en Core 2 Duo E8400, 4 GB RAM og et vifteløst GeForce 8800 GT. Multicom har tydeligvis tatt vårt ønske om mindre støy på alvor!

Budsjetthovedkortet P35T-A fra fra ECS Elitegroup har vi få erfaringer med. Kortet har en ekstra PCIe x16-slot (med x4 hastighet) og eSATA. FireWire mangler, med dette har Multicom satt inn på et ekstra kort. Entusiaster vil kanskje savne støtte for PC8500-minne, men det er egentlig ingen stor sak - de fleste bruker PC6400-minne uansett.

Multicom spanderer også på oss et lite 2.1 høyttalersett og en Sharkoon Rush lasermus for å tekkes spillere. De har også kastet inn et trådløst nettverkskort.

Det vi egentlig er mest usikre på her er skjermen fra Mirai/Chimei, men tidligere har vi sett at de aller fleste skjermer i budsjettklassen er gode nok for vanlig hjemmebruk.

Multicom 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer