Multicom 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.I likhet med både Datakjeden og Komplett har Multicom satset på et kjent ytre. Vi var nokså fornøyd sist med kabinettet Sonata III fra Antec - problemet var at Multicom ikke hadde satt inn en sekundær vifte. Denne tabben går de ikke i denne gangen, og med en harddisk på 1 TB, og et passivt kjølt 8800 GT vil nok dette være en stillegående PC.

Grafikkløsningen er altså ikke av de sterkeste blant tilbudene, men med 4 GB minne og en Intel Core 2 Duo E8400 er det altså hovedsaklig på de mest krevende spillene at vi kommer til å se forskjellen.

Tilbudet kommer ellers med trådløst nett, 2.1 høyttalersett og en 24-tommers skjerm fra LG.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer