Multicom Kunshan W860

Nå er nyeste generasjon prosessorer klare for bærbare, og vi har testet!

Multicom Kunshan W860
Publisert
Sist oppdatert

Intels "superprosessor" Core i7 har vært tilgjengelig for stasjonære PC-er i et års tid, men den bærbare utgaven har latt vente på seg. Det er flere grunner til dette, og de er ikke bare av teknisk art.

En viktig faktor er mangel på konkurranse fra AMD, Intel har kunnet levere sine to-kjerners prosessorer til alle produsentene uten å frykte konkurranse verken på pris, ytelse eller batteriforbruk.

Men nå leverer Intel de rimeligere og raskere utgaver av Core-serien for stasjonære, og følger opp med de bærbare variantene. Nå snakker vi om fire kjerner!

Vi har hatt en maskin fra Multicom på test, her er våre erfaringer.

Multicom Kunshan W860

Multicom er blant dem som gir deg stor valgfrihet når du skal kjøpe bærbar PC. I stedet for å gå seg vill i mange kryptiske modellbetegnelser velger du en grunnmodell som består av et chassis og hovedkort. Så kan du velge selv hvilke komponenter som skal monteres inn.

Dermed kan du velge den kraftigste prosessoren og relativt svak grafikk hvis du skal jobbe med tunge digitale media. Vil du heller ha en spillmaskin velger du det kraftigste skjermkortet og går heller ned på prosessorytelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer