Multicom lanserer bærbar monster-PC

Plass til to grafikkort og tre harddisker.

Multicom lanserer bærbar monster-PC
Publisert
Sist oppdatert

Ytelsesskillet mellom de raskeste stasjonære og bærbare blir stadig mindre. Nå er også andre faktorer i ferd med å utjevnes, for eksempel oppgraderingsmulighetene.

Multicom, som er en av de få selskapene her til lands som fortsatt satser på egenproduksjon av bærbare, lanserer nå modellen Kunshan X8100. Og nei, det er ikke denne maskinen du drar med deg fra møte til møte. PC-en er først og fremst myntet på spillentusiaster, og her er skreddersøm og ytelse langt viktigere enn lav vekt.

- Vi har lenge spesialisert oss på maskiner til gaming. Denne maskinen føyer seg inn i rekken av våre egenproduserte maskiner der du kan endre innholdet til minste detalj, sier Tron Atle Løvig, daglig leder hos Multicom.

Full pakke

Maskinen er utstyrt en 18,4-tommer LED-baklyst LCD-skjerm, og har for eksempel plass til to grafikkort i SLi-kombinasjon (GeForce GTX 285M), og hele tre harddisker. I skrivende stund rommer den største 2,5" disken som får plass 640 GB, så den kan i praksis få inntil 1,9 TB lagringsplass internt. Den kan også leveres med SSD istedenfor harddisker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.