Multigrafikkort fra Hercules

LAS VEGAS (DinSide Data): Matrox lanserte for en tid tilbake sitt multigrafikkort Matrox Marvel G200, og nå kommer Hercules med Hydra BEAST. Kortet har både 2D/3D-akselerasjon, TV med stereo, DVD og fullverdige videofunksjoner. Og alt dette til en overkommelig pris.

Multigrafikkort fra Hercules
Publisert

Det er etterhvert blitt en klar trend med grafikkort som kombinerer flere funksjoner som før var plassert på separate kort. For oss forbrukere betyr det billigere løsninger for avanserte multimediabehov. Hercules viser på Comdex frem sitt nyeste kort, Hydra BEAST, som har en rekke avanserte grafikkfunksjoner.

Kortet har S3s Savage 3D grafikkakselerator integrert som dekker behovet både for 2D- og 3D-akselerasjon. Kortet klarer en oppløsning på opp til 1600 x 1200 i 85 Hz. Videre har det 8 MB SDRAM som i følge Hercules tilsvarer så mye som 24 MB på andre kort på grunn av avansert komprimering

TV-tuneren er utviklet av Samsung, og har stereomottak av lyd. Den støtter både amerikansk og europeisk standard.

Kortet har både video inn og ut. Det gjør at du kan digitalisere video, redigere og legge det ferdige resultatet tilbake til et vanlig videobånd når du er ferdig med å redigere.

Hydra Beast har også maskinvareakselerert DVD-avspilling, og da er det ikke mye som mangler.

For å kontrollere alle funksjonene, får du med programpakken Entertainment Center 2000. Denne pakken har en typisk "fjernkontrollstil" og lar deg styre TV, DVD, VideoCD (MPEG-1) og musikk-CD. I tillegg er det funksjoner for å digitalisere video og gjøre opptak av lyd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer