Multimedia med Flash 3

Alle kan lage multimedia med Flash 3. Et par klikk, og grafikken beveger og snurrer over skjermen din. Flash 3 lager lekre effekter for Internett, og er mange ganger raskere enn JavaScript, Java, Director, GIF-animasjoner og alt annet du før har sett.

Publisert

Flash er et eget system for multimedia, som er spesiallaget for Internett. For å se Flash på maskinen din, trenger du en gratis plugg-inn. For å lage Flash, trenger du Macromedia Flash 3, som vi har testet her. Husk å lese artikkelen Slik virker multimedia med Flash 3.

Enkelt å bruke

Flash er ganske enkelt å bruke. Det er ikke mange menyer du må forholde deg til. Og du trykker ikke på mange knapper for å få opp riktig åpningsside, og du slipper å bla særlig lenge i håndboka før du skjønner hva du driver på med. Det er heller ingen vansker med å eksportere dine ferdig animasjoner og presentasjoner, og de virker første gang du kjører dem.

Flash er også ganske vanskelig å bruke. Hvis du får lyst til å lage noe virkelig flott etter å ha laget din første enkle animasjon, vil du fort innse at det blir mye arbeid. Grafikken må du lage selv, lydene må du digitalisere selv, og Flash regner med at du har et andre programmer hvor du gjør dette. Bevegelsene må koordineres, tilpasses og samstemmes med alt det andre som skjer på skjermen din.

Flash er ny måte å tenke på, og en ny måte å arbeide på. Kommer du deg gjennom den første skjærsilden, vil du – og du trenger ikke å ha utviklet multimedia før – ha kort vei til vakre, avanserte og effektive presentasjoner og animasjoner som ikke lar seg begrense av dagens trege Internett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer