MultiMediaViewer - nyttig boks?

Når apparater kombinerer funksjoner er det viktig at de har en klar hovedprofil. MMV fra Vosonic er en kortleser med harddisk, men har flere triks i ermet som ekstra bonus. Er det et bra konsept?

MultiMediaViewer - nyttig boks?
Publisert
Sist oppdatert

Apple har slått på stortromma og lansert iPod Photo, som kan vise bilder. Det er sikkert fint, men den er avhengig av tilkobling eller ekstrautatyr for at bildene skal havne på den interne harddisken. Det som er mer interessant for de som er på reise og tar mange bilder, er en kompakt enhet som både kan lagre og vise bilder.

Det er dette MultiMediaViewer VP6300 tilbyr. I tillegg kan den spille musikk og vise bilder og video .

Enkel i bruk

Designet minner jo svært meget om den første iPod'en, med betjenings"hjul" og det hele. Men materialvalget er helt annerledes, med plastkabinett og helt andre farger.

Den er også en god del større en en iPod. Dimensjonene er 126 x 70 x 23 mm og vekten med oppladbart batteri er 230 gram.

Displayet 2 tommer stort, har 352 x 240 punkter, og er selvsagt i farger, og menysystemet og betjening er meget enkelt. Det dreier seg i bunn og grunn bare vanlig fil-manøvrering på en harddisk, hvor du oppretter de mappene du selv ønsker. Dette gjøres når den er koblet opp mot en PC med USB 2.0, og du kan være akkurat så (u)systematisk som du selv vil. Harddisken er en 1.8 tommer, og kommer i utgaver på 20 eller 40 GB

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.