Mus for spillere

Mus- og spillkontroller-produsenten Logitech har utviklet en mus som er spesielt beregnet for dataspillentusiaster. Produsenten hevder at musen gir økt presisjon og bedre spillfølelse.

Mus for spillere
Publisert

WingMan Gaming Mouse er den første musen som er utviklet særlig for dataspillbruk. Mus er et viktig redskap for alle spillere, i og med at de fleste spillene utnytter det på en eller annen måte. Dette gjelder særlig strategispill, og også actionspill som Unreal eller Half-Life blir mye lettere å kontrollere med mus kombinert med tastatur.

Fordelene med WingMan er at musen er utformet for å gi den mest behagelige følelsen for alle håndstørrelser. Den har tre knapper og en tung mus-kule som gir stor presisjon. Den kan tilkobles både via USB og PS/2, og takket være den medfølgende programvaren er det mulig å øke informasjonsformidlingen fra musen til datamaskinen, noe som gir umiddelbar respons i spillet.

MouseWare, programvaren som følger med, lar deg justere følsomheten for alle typer spill, slik at musen tilpasser seg din egen spillestil. Det er også mulig å skreddersy knappfunksjonene etter hva du foretrekker.

Musen fungerer like bra i andre programmer enn spill, og siden den benytter seg av USB, er den også mulig å bruke på Mac. WingMan vil være tilgjengelig senere i vår, og DinSide vil selvsagt teste den så snart vi får den inn til vår testlab.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer