MusicMatch 9.0 utfordrer iTunes

Et av de mest populære medieavspillingsprogrammene, MusicMatch Jukebox, er kommet i versjon 9 - og her er oversikten over nyhetene.

Brukergrensesnittet er enkelt og oversiktlig
Brukergrensesnittet er enkelt og oversiktlig Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MusicMatch-utviklerne lar seg inspirere av iTunes-suksessen, og implementerer en ny tjeneste i den ferskeste versjonen av jukebox-programmet.

Nå kan du nemlig streame opptil 650.000 sanger fra en on demand-tjeneste (som riktignok er foreløpig kun tilgjengelig i USA). I tillegg har MusicMatch en online-butikk med rundt 700.000 låter du kan laste ned for 99 cent hver. Streaming-delen og butikktjenesten er atskilt, og inneholder gjerne forskjellige sanger fra forskjellige artister.

For å finne frem blant de mange låtene som er tilgjengelig, har utviklerne bygd en effektiv søkemotor. Programmet foreslår blant annet sanger fra andre artister som har en eller annen form for relasjon med musikerne du hører på. Du kan naturligvis også søke etter artister, album, sjangere eller låttitler. Lyttere kan også anbefale sine favoritter til andre brukere.

Dine favorittsanger kan legges til egne spillelister, og disse kan du får tilgang til fra enhver datamaskin som er koblet til internett. Sangene er kodet i MP3Pro-format med bitrate på 64 Kb/s.

Du kan også sende dine spillelister via e-post til venner som ikke abonnerer på tjenesten. De kan høre på de første 20 sangene på listen opptil tre ganger (riktignok kun 30 sekunder av hver låt) gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer