MusicMatch Jukebox 5.0

Den nyeste versjonen av den populære MP3-jukeboxen fra MusicMatch ble nylig sluppet, og vi har testet programvaren. Vi tør påstå at dette er er helt uunnværlig for en musikkelsker.

Publisert

Har du en betydelig samling av MP3-filer, som kanskje ligger rundt omkring på forskjellige disker og i forskjellige mapper? Det er lett å miste oversikten, og det er her MP3-jukeboxene kommer inn i bildet. MP3-jukeboksene leter frem disse filene og organiserer dem for deg. Det finnes etter hvert flere slike programmer, og vi har tatt nærmere titt på et av dem.

MusicMatch Jukebox er uten tvil det programmet som tilbyr mest brukervennlighet og funksjonalitet av alle vi har sett, og det er i tillegg helt gratis. Det finnes også en enda mer avansert versjon, men den er ikke gratis. La oss ta en titt på hva programmet kan gjøre:

MusicMatch Jukebox søker raskt gjennom alle dine harddisker og finner MP3-filer. Dette betyr at du slipper å lete etter enkeltfiler hvis du bare vil høre på én låt som du ikke helt husker hvor du har lagret. Alle musikkfilene på datamaskinen din eller nettverket er tilgjengelige med ett klikk. Ripping av enkeltlåter og hele CDer har aldri vært enklere. Bare sett CDen inn i spilleren, og merk låtene du vil ha i MP3-format. Programmet gjør resten av jobben, og det tar absolutt ikke lang tid. Du kan velge mellom mange kvalitetsnivåer og formater, og på vår datamaskin med en 48X CD-spiller tok det omtrent ett minutt å rippe én låt (i 128K-kvalitet). Det er svært enkelt å brenne en CD med dine favorittlåter. Du behøver kun å merke hvilke filer du vil overføre til CD og klikke på ”Create CD”. Jukeboxen konverterer filene automatisk til .wav-format og brenner dem på CDen. MusicMatch Jukebox har massevis av praktiske tilleggsfunksjoner – for eksempel kan du legge ved tekster og mye annen informasjon ved låtene du ripper. Dessuten kan programmet også søke etter musikk på Internett, og leter automatisk etter musikk som passer til de sjangere du hører på mest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer