MusicMatch Jukebox 6

En helt ny versjon av MP3-jukeboksen MusicMatch Jukebox er nå klar i betautgave. Den nye versjonen inneholder en rekke nye funksjoner, blant annet kan du opprette din egen radiokanal, som spiller kun den musikken du selv liker!

MusicMatch Jukebox 6
Publisert

MusicMatch Jukebox har lenge blitt omtalt som det beste musikk-jukeboksen for PCen din. Du kan rippe fra CD og lage, organisere og spille dine egne MP3 og WMA-filer, og dessuten lage dine egne musikk-CDer (krever CD-brenner). Og det hele er faktisk helt gratis. Vi har tidligere omtalt MusicMatch Jukebox i 9071">denne artikkelen.

Musikk non-stop

Nytt i versjon 6 er muligheten for å ta inn radiokanaler fra nettet. Men i motsetning til mange av de andre jukeboksene, får du ikke tilgang til ”vanlige” kanaler, men kobles til MusicMatch sine egne jukebokser som er fullstappet med MP3-filer. Musikk non-stop med andre ord.

Du kan velge mellom mange forskjellige kanaler med ulike genre, alt fra åttitalls pop til hardrock, jazz og blues. Og det hele er i svært god kvalitet; 128 kbps, noe som tilsvarer nær-CD-kvalitet, og langt bedre enn vanlig radiokvalitet. For å oppnå denne kvaliteten må du riktignok sitte på en rask linje, tilsvarende dobbel ISDN. Hvis du ikke har så rask tilknytning, kan du velge Low Bandwith, som likevel gir deg grei kvalitet for bakgrunnsmusikk.

Genial interaktiv radio

Du kan også trykke på Next-knappen hvis du ikke liker sangen som spilles for øyeblikket. Vi måtte bare la oss imponere, dette har vi alltid ønsket oss på vanlige radiosendinger….

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer