MusicMatch Jukebox i ny drakt

Det svært så populære multimediaprogrammet MusicMatch Jukebox er nå kommet i ny versjon - og har et par hyggelige nyheter å by på.

MusicMatch Jukebox i ny drakt
Publisert
Sist oppdatert

MusicMatch er førstevalget for mange brukere som ønsker full MP3-funksjonalitet i ett program. Du kan kopiere CDer til din PC, sette opp avanserte spillelister, redigere og brenne filer og mye annet.

Det er hevet over all tvil at MusicMatch fungerer temmelig bra som en jukebox - det interessante er hvilke nye funksjoner utviklerne nå har lagt til for å gjøre produktet enda mer interessant?

Bedre støtte for bærbar musikk

En av de mer spennende nyhetene i gratisversjonen av MusicMatch 7.5 er utvidet støtte for bærbare MP3-spillere. Et innebygd program som heter Portable Device Manager lar deg enkelt overføre musikk til diverse musikkspillere (23 er støttet for øyeblikket, og listen blir stadig oppdatert). Hvis din MP3-spiller støtter MP3Pro-formatet, kam MusicMatch også konvertere filer til denne filtypen, og filene kan også normaliseres for jevnt volum.

Det beste koster

Super Tagging i praksis (klikk for større bilde)
Super Tagging i praksis (klikk for større bilde) Vis mer


Selv om du får en gratisversjon som har ganske god funksjonalitet, er det i fullversjonen du finner flest nyheter.

Brenning av filer til CD og DVD blir stadig optimalisert, og er nå utrolig enkelt. Du kan brenne med hastigheter opp til 40x og designe dine egne omslag med et innebygd program.

Ripping (kopiering av musikk fra CD til datamaskin) foregår nå med hastigheter opp til 4x. Begynner ditt filbibliotek å bli noe uoversiktlig, kan du bruke Super Tagging-funksjonen, som undersøker og reparerer ID3-taggene samt filnavnene.

Programmet har forøvrig gjennomgått noen mindre endringer i grensesnittet, som gjør det hele mer praktisk og brukervennlig.

Plus-versjonen, som koster 19.99 dollar (141 kroner), er temmelig nyttig og har masse gode funksjoner for den seriøse MP3-entusiasten. Gratisversjonen har ikke fullt så mange nyheter, men det koster heller ingenting å laste ned, så her er det ingenting å tape. Last ned, eller les mer, her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer