Musikkbutikk på PSP?

HÅNDHOLDT: PSP-ryktene tar ikke slutt. Siste nytt er Sonys planer om å utfordre Apple og iTunes. Kan det stemme?

Publisert
Sist oppdatert

De heteste ryktene i spillbransjen for tiden omhandler uten tvil Sonys fantastiske, håndholdte vidunder PSP, og enda er den ikke offisielt tilgjengelig noe annet sted enn i Japan. Nylig hørte vi rykter om at maskinen i fremtiden vil kunne brukes som e-post-leser, internett-terminal, kalkulator og tekstbehandler, og til og med støtte en eller annen form for telefonfunksjonalitet. Vi ser absolutt mulighetene - med støtte for WLAN-tilkobling, minnekort og USB-port kan PSPen enkelt kommunisere med internett og datamaskiner, så potensialen er der.

Siste nytt er imidlertid enda mer spennende. I følge rapporter som dukket opp i helgen, er Sony godt i gang med utvikling av en nedlastningstjeneste som vil etter hvert la brukerne kjøpe og laste ned musikk- og videofiler. Til å begynne med skal Sony visstnok legge ut programvareoppdateringer og tillegg til spill, men etter hvert er det altså snakk om multimedieinnhold.

Vi regner med at filer som lastes ned over denne tjenesten vil lagres på Memory Stick-minnekortet, da PSPen ikke har noen innebygd harddisk. Så det vil nok være en god ide å etter hvert investere i et minnekort av større kapasitet enn 32 MB-kortet som følger med i PSP Value Pack.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer