Musikkbyggesett for alle

Steinberg Sequel 2 - utfordreren til GarageBand i ny versjon

Foto: Teerapong Boongird
Foto: Teerapong Boongird Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Mac-miljøet var GarageBand en vinner, og både erfarne musikere og amatører tok det i bruk med åpne armer. For proffene var det topp til å lage skisser til nye låter, mens amatørene kom i mål med sine prosjekter.

På PC var det ingen andre programmer som la opp til det samme, der var det stort sett nedskalerte versjoner av de tyngre programmene som var tilgjengelige.

Men Steinberg tok utfordringen og lanserte i mars 2007 Sequel både for PC og Mac. Vi sjekket ut programmet i denne artikkelen.

Vår konklusjon var at programmet var svært lovende, det har kommet noen oppdateringer underveis, og nå har altså versjon 2 kommet.

Her er det mange nyheter som gir deg nye muligheter, uansett hvordan du bruker eller kunne tenke deg å bruke programmet.

Nytt i Sequel 2

Mange liker å jobbe med loops og andre elementer i sanntid, og sette sammen groover og mikse underveis. I Sequel 2 er det nå kraftig utvidet støtte for kontrollere, spakere og knotter som du finner på separate USB-kontrollenheter eller på USB/MIDI-keyboards.

Du velger ganske enkelt den parameteren du vil styre og vrir på knott/spak. Da har programmet lært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer